Avantajele pacientilor

Apeland la serviciile MIANDRA Medical Center in perioada 1 octombrie 2015 – 31 decembrie 2015, ai urmatoarele beneficii:

 1. 10% reducere pentru tine la orice serviciu achizitionat, pentru o pacienta recomandata de tine care achizitioneaza un serviciu Miandra Medical Center
 2. 15% reducere pentru tine la orice serviciu achizitionat, pentru o pacienta recomandata de tine care achizitioneaza un pachet promotional Miandra Medical Center
 3. 10% reducere pentru tine  la orice serviciu, pentru fiecare membru al familiei  (inclusiv barbati) care achizitioneaza pachetul ecografie abdominala
 4. 10% reducere pentru tine la orice serviciu achizitionat pentru minimum 15 share-uri pe pagina de facebook Miandra Medical Center (vezi regulamentul concursului in pagina CONCURSURI si pe pagina noastra https://www.facebook.com/miandramedical).
  Concursul se desfasoara in perioada 22 octombrie – 8 noiembrie 2015, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 10 noiembrie 2015, pana la orele 24:00. Mai multe informatii gasesti in Regulamentul concursului prezentat mai jos

Reducerile nu se aplica la pachete promotionale!

 

Regulament 
CONCURS 10% REDUCERE LA ORICE SERVICIU ACHIZITIONAT

 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL CONCURSULUI
  Organizatorul concursului este SC Miandra Medical Center SRL, persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Strada Prometeu nr 29, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/17697/2006, avand Cod Unic de Inregistrare CIF: 19166102.
 1. LOCUL SI DURATA CONCURSULUI
  Concursul se va desfasura pe pagina de facebook a SC Miandra Medical Center SRL in perioada 22 octombrie –  8 noiembrie 2015, iar castigatorii vor fi anuntati in data de 10 noiembrie 2015 pana la orele 24:00https://www.facebook.com/miandramedical
 1. PARTICIPANTII LA CONCURS
  Concursul se adreseaza tuturor persoanelor care au implinit 18 ani, au domiciliul in Romania si respecta regualamentul concursului.
  Nu pot participa la concurs angajatii, asociatii, administratorii sau actionarii companiei SC Miandra Medical Center SRL, precum si rudele de gradul intai ale acestora.
 1. REGULAMENTUL CONCURSULUI
  Regulamentul concursului este public pe pagina www.miandra-medical.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament prin prezentarea schimbarilor pe pagina www.miandra-medical.ro si pe pagina de facebook aferenta. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenele si conditiile prezentului regulament.
 1. MODUL DE DESFASURARE
  Participantii la concurs trebuie sa dea Like paginii de Facebook a Miandra Medical Center,https://www.facebook.com/miandramedical?fref=ts , sa dea like si share respectivului anunt, minim 15 share-uri, si sa raspunda la intrebarea „Ce tip de ecografii se pot face in fiecare sambata la SC Miandra Medical Center SRL?”Toate persoanele care vor respecta regulamentul vor beneficia de premiul oferit prin concurs (10% reducere la achizitionarea oricarui serviciu pana la data de 31 decembrie 2015). In plus, daca faceti dovada ca va numiti Gabriela sau Mihaela si dati share la inca 15 prieteni in data de 8 noiembrie 2015, beneficiati suplimentar de 5% reducere la achizitionarea celui de al doilea serviciu.Orice participant se va inscrie o singura data in concurs.Organizatorul concursului va anunta castigatorii pe pagina de facebook in data de 10 noiembrie 2015, pana la orele 24:00.Participantii care vor beneficia de premiul oferit prin concurs vor trebui sa trimita datele personale (nume, prenume, telefon, adresa completa, email) la adresa office@miandra-medical.ro, in maxim 72 de ore de la publicare listei castigatorilor.Daca acestia nu trimit datele personale mentionate mai sus in timpul stabilit, nu vor mai beneficia de premiul oferit prin concurs.
 1. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
  Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor personale stocate pe perioada concursului. Organizatorul va asigura confidentialitatea datelor colectate.
  Prin trimiterea datelor personale participantii sunt de acord ca datele lor sa fie incluse in baza de date a Organizatorului, si sa fie utilizate in viitor de catre Organizator la informarea acestora cu privire la noi concursuri, produse, oferte, campanii de marketing.
 1. TAXE SI IMPOZITE
  Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat veniturilor sub forma de premii obtinute de catre castigator, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare.
 1. LITIGII
  Litigiile aparute intre participanti si organizator vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in cazul in care nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente

SC Miandra Medical Center SRL

OBSTETRICA-GINECOLOGIE SI ECOGRAFIE