Trimite aprecierea ta

Experienta ta este importanta pentru noi.
Pentru a o putea impartasi, cu noi sau cu alte paciente, te rugam sa completezi formularul de mai jos.

Pentru o programare online, te rugam sa folosesti chat-ul din dreapta jos.

Nume:

E-mail:

Mesaj:

Toate campurile sunt obligatorii.

Iti multumim pentru mesajele tale! Ele ne motiveaza si ne ajuta sa ne imbunatatim continuu
activitatea pentru a iti oferi cele mai bune servicii.

 logo-homepage-gri

Violeta A.

Sunt pacienta dnei dr Popescu de mai bine de 16 ani,mi-am adus la dansa si fiicele si am recomandat-o si multor prietene care la randul lor mi-au multumit! Este un profesionist desavarsit si o persoana foarte draguta si calda!

(28.11.2014)

Olimpiada C.

Din partea mamei mele care a trecut la cele vesnice pe 8 decembrie 2013, ofer d-nei dr. Popescu cele mai sincere multumiri, pentru anii de prietenie si colaborare profesionala in calitate de asistent medical al domniei sale mai multi ani de zile... Cu cea mai aleasa pretuire (nota postuma scrisa de fiul d-nei Olimpiada C., Florin C.).

(13.12.2013)

Cornelia B.

Asa cum dna doctor rezolva problemele noastre de sanatate ,asa si eu ii doresc tot binele din lume si multa multa sanatate !

(01.12.2013)

Teodora Y.

Foarte rar sa intalnesti un medic atat de bun ca doamna doctor Popescu Mihaela! Am fost tratata de fiecare data cu profesionism decatre doamna doctor si doamnele asistente! Va multumesc din suflet pentru tot cea ce ati facut pentru mine si va doresc numai bine si multe succese! Cu toata stima si multumirea mea!!!

(07.08.2013)

Diana P.

Toata stima si multumirea mea se indreapta catre d-na doctor.Desi prima data m-am dus cu mare teama, ulterior, la controalele periodice am fost de fiecare data, cu inima deschisa. Blandetea d-nei doctor si calmul cu care te asculta, te ajuta sa infrangi orice problema.Ii multumesc si pe aceasta cale si ii doresc nenumarate succese. Merita sa parcurgi sute de km, atunci cand stii ca esti pe mainile unui medic extraordinar, credeti-ma pe cuvant.

(11.03.2011)

Cristiana S.

Sunt pacienta doamnei doctor Popescu din anul 1997. Nu concep sa merg la alt medic desi sunt din localitatea Buzau.Am fost impresionata de modul cum trateaza pacientii- cu atentie, prietenie si blandete. Explica totul astfel incat pacientul sa-si cunoasca diagnosticul si motivul acordarii unui tratament. Am avut multe probleme de-a lungul anilor, dar cu expertiza deosebita a doamnei doctor Popescu s-au rezolvat cu bine. Datorita serviciului pe care il am , calatoresc mult in tara si in Europa. De cate ori am avut nevoie de sfatul doamnei doctor am sunat si m-a consiliat cu rabdare si competenta maxima. Dotarea clinicii Miandra este la standarde europene. Sunt devotata si recunoscatoare doamnei doctor Popescu si colaboratorilor sai.

(06.01.2011)

Luminita P.

Ii multumesc d-nei doctor Popescu Mihaela pentru rabdarea si bunatatea de care da dovada si cu care am fost tratata si de profesionismul dansei. mergeti cu toata increderea la acest cabinet, o sa fiti multumite. va recomand toata increderea….

(15.12.2010)

Luminita P.

Sunt foarte incantata de Dna.Dr.Popescu Mihaela, are o rabdare si bunatate….rar sa intalnesti asa medic ginecolog…numai de bine as putea spune!!! Este o adevarata speranta pentru fiecare pacient:Doamnelor nu ezitati va recomand sa mergeti la acest medic!!!!

(13.10.2010)

Elena M.

O cunosc de multi ani pe doamna dr popescu. este un profesionist desavarsit. 2 intreruperi sarcina, cauterizare col, urmarire atenta si multa omenie. multumesc din suflet

(07.10.2010)

Elena C.

Sunt foarte multumita de dna dr.Popescu deoarece a dat dovada de o rabdare pe care nu am mai intalnit-o la altii doctorii.La aceasta clinica chiar daca costa scump.macar merita totii banii.

(25.08.2009)

Andreea P.

Dna. Dr. Popescu m-a urmarit pe toata perioada sarcinii si m-a asistat la nastere. Este un profesionist desavarsit si un om cu un suflet minunat. Ii multumesc din tot sufletul pentru tot ce a facut pentru mine.

(24.06.2009)

Ruxandra C.

Sunt foarte incantata de dna dr.Popescu … numai de bine as putea spune!!! Sper sa nu fiu dezamagita vreodata.

(10.06.2009)

Mihaela M.

Ii multumesc dnei. dr.popescu ptr rabdarea si bunatatea de care da dovada si cu care am fost tratata si de profesionismul dansei.

(25.02.2009)

Carmen C.

Felicitari pentru profesionalism, sunteti o speranta pentru fiecare pacient. Doamnelor nu ezitati, va recomand cu toata increderea serviciile acestei clinici.

(06.02.2009)

Stefania C.

Felicitari!!! Dr. Mihaela Popescu a reusit sa-mi castige increderea prin profesionalism si rabdare. Sper ca in continuare, pe tot parcursul sarcinii si la nastere, totul sa decurga mai mult decat bine.

(11.12.2008)

Liliana S.

O cunosc pe d-na doctor Popescu Mihaela de mai bine de noua ani, este un doctor extraordinar de uman si interesat de tine ca pacient, eu sunt din Craiova si vin in Bucuresti pentru ca din momentul in care am luat contact cu dansa ca si medic m-a impresionat cu atentia cu care esti tratat si buna pregatire ca si medic. Este deosebit de important ca medicul sa fie sensibil si sa ajunga la tine ca pacient cu informatia si sa-ti dea incredere in tot ce presupune tratamentul medical.

(10.12.2008)

Cornelia B.

Nota 11; Profesionisti adevarati!

(27.10.2008)

Antoneta S.

Serviciile oferite de clinica dvs. sunt cu adevarat profesionale. M-ati convins de acest lucru si recomand cu caldura, tuturor femeilor, acest cabinet.

(22.01.2008)

Maria V.

Va felicit pentru atentia si rabdarea cu care tratati toti pacientii!

(13.12.2007)
Edit

OBSTETRICA-GINECOLOGIE SI ECOGRAFIE